Datum objave: 13. Veljača 2023

NOVOST U TROKUTU / Otvorili virtualni ured Trokut Ured 22 za pomoć poduzetnicima, odgovoraju im na razna pitanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Trokut Ured 22 je novootvoreni virtualni ured u kojem su na jednom mjestu objedinjeni odgovori na sve upite poduzetnika bilo da želite pokrenuti svoj posao, unaprijediti svoje poslovanje, educirati se ili jedostavno potražiti željenu informaciju.

Odgovori uključuju različita područja od pravnih subjekata, inovacija, računovodstvenih pitanja pa sve do digitalnih nomada, kažu u Trokutu. 

U sklopu Trokutovog Ureda 22 predviđeno je redovito održavanje besplatnih predavanja o temama iz poduzetništva, a prezentacije s predavanja se mogu pronaći na web stranici Trokuta. Do sada su održana različita predavanja, počevši od toga kako vrednovati doprinos svoje tvrtke općem dobru pa do popunjavanja PO-SD obrasca za paušalne obrtnike. Ubrzo će se održati predavanja na temu predaje GFI Izvješća, poreza na dohodak za obrtnike i računovodstvo za Udruge.

 KAKO DO ODGOVORA NA UPITE?
​​
Potrebno je upisati pojam koji tražite u pretraživač, a ukoliko ne pronađete svoj odgovor imate jednu od tri opcija:  
  1. Svaku srijedu između 11 i 12h možete nazvati Trokut Ured 22 i postaviti upit (022/500- 200)
  2. Pošaljite upit mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i unutar dva radna dana ćete zaprimiti odgovor
  3. Ispunite kontakt formu i unutar dva radna dana ćete zaprimiti odgovor
Trokut Ured 22 je od samog početka rada tog centra za nove tehnologije na neki način postojao.  Od početka su željeli biti otvoreni prema poduzetnicima i pomoći im u poslovanju. Tako su im redovito odgovarali na različite upite. Želja im je da Ured 22 postane središnje mjesto za pružanje kvalitetnih poduzetničkih informacija.

U jednom trenutku smo shvatili da bi bilo odlično kada bismo mogli napraviti jedinstvenu bazu sa svim pitanjima i odgovorima i da svi poduzetnici mogu imati pristup. Tako je i nastao Trokut Ured 22.Trokut Ured 22 održavat će redovita besplatna predavanja namijenjena poduzetnicima kako bi bili pravodobno upućeni u tržišne promjene. Trokutu je cilj da Grad Šibenik postane prepoznat po poduzetništvu, a Trokutu da postane jedinstveno mjesto za sve vrste poduzetničke podrške odnosno poduzetnički centar, a ovo je itekako jedan od koraka u tom smjeru“, naglašava Diana Mudrinić, direktorica Trokuta.

Link na Trokut ured 22: https://www.trokut.eu/trokut-ured-22

 

Iz kategorije: Vijesti