Datum objave: 11. Veljača 2023

ZA DJECU S POSEBNIM POTREBAMA / Luce organiziraju humanitarnu, donatorsku večeru pod maskama u Gradskoj vijećnici u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Vrijeme poklada i maškaravanja Lions klub „Luca“ koristi kao novu priliku za svoje humanitarno djelovanje i pomaganje članovima zajednice u kojoj živimo pa u subotu, 18. veljače u restoranu Gradska vijećnica s početkom u 19 sati organiziraju druženje pod maskama. Za dobru atmosferu uz plesnu glazbu bit će zadužen DJ, a Luce su pripremile i bogatu lutriju Prihod prikupljen na donacijskoj večeri bit će preusmjeren za kupnju didaktičkih materijala za djecu s posebnim potrebama, učenicima Osnovne škole Jurja Šižgorića.

Ove školske godine taj posebni odjel pohađa šestero učenika. Dobro je opremljen klasičnim materijalima, ali kako bi djeca nastavne sadržaje upoznavala i svladavala na nov, zanimljiv i privlačan način potrebno je nabaviti nova pomagala. Luce im u tome žele pomoći, a možete i vi ako kupite ulaznice za ovu humanitarnu zabavu ili pak uplatite novac na donacijski račun.

Cijena ulaznice na donacijsku večer pod maskama je 35 € (uključena večera-švedski stol i donacija) a kupiti je možete ako kontaktirate članice Luca na brojeve mobitela 091/986 3747 i 091/338 1605 te na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svoj novčani prilog ovoj dobrotvornoj akciji možete uplatiti i na donacijski račun IBAN: HR 1523900011500241274 poziv na broj vaš oib.

Iz kategorije: Vijesti