Datum objave: 10. Veljača 2023

DRNIŠKI KRNJEVAL / Drniš zove sve vedre ljude dobre volje, pojedince i grupe da se maškaraju i dođu u Veliku povorku Drniškog krnjevala. Najbolje maske bit će nagrađene

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Turistička zajednica Grada Drniša, nakon dvije godine stanke zbog korone ponovno organizira Drniški krnjeval.i pozivamo sve vedre ljude dobre volje, pojedince i grupe da sudjelujete u Velikoj krnjevalskoj povorci.

Bit će svega,
ničega nedostajati neće,
a vi dragi naši,
vi ćete biti glasnici sreće.

Otvorene su prijave za individualne i grupne maske te maske s vozilima koje će biti dijelom Velike povorke Drniškog krnjevala 18. veljače 2023. Svi maskirani pojedinci i grupe defilirat će ulicama Drniša. Maske će ocjenjivati stručni krnjevalski žiri koji će podijeliti nagrade i proglasiti Zvijezdu Krnjevala.
U
Velikoj povorci drniškog krnjevala, poručuju iz TZ Grada Drniša ima mjesta i za one koji se ne prijave, ali oni neće biti u konkurenciji za nagrade i titulu najbolje maske.

Za sudjelovanje na Drniškom krnjevalu prijavljuje se putem prijavnice na web stranici Turističke zajednice Grada Drniša (www.tz-drnis.hr), a rok je do 15. veljače u ponoć. 

Iz kategorije: Vijesti