Sidebar Menu

Datum objave: 06. Veljača 2023

AKCIJA LIONS KLUBA / Uručili Odjelu oftalmologije Općoj bolnici Šibensko-kninske županije indirektni oftalmoskop koji će služiti djeci

Diana Ferić
Diana Ferić

Članovi Lions kluba Šibenik uručili su danas Odjelu oftalmologije Općoj bolnici Šibensko-kninske županije indirektni oftalmoskop, kupljen u njihovoj humanitarnoj akciji.

Oftalmoskop ili fundoskop je medicinski instrument koji služi za pregled oka. Njegovo korištenje je važno u procjeni zdravlja mrežnice i staklastog tijela. Indirektni oftalmoskop prvenstveno je namijenjen očnim pregledima kod djece.

Ova donacija nam omogućava da u budućnosti pratimo i prijevremeno rođenu djecu. Dobili smo nove mogućnost, koje do sada nismo imali. Bit će i djeci ugodnije jer su tu i prilagođeni dječji okviri pa više nećemo za određivanje dioptrije morati koristiti okvire za odrasle”, kažu u šibenskoj bolnici

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.