Sidebar Menu

Datum objave: 05. Veljača 2023

NEVRIJEME / Orkanska bura „preskočila” Šibenik i svom snagom udarila na Split. Šibenik 95 kmh : Split 146 kmh

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Orkanska bura koja se jučer obrušila na Dalmaciju uglavnom je „preskočila” Šibenik i svom snagom udarila, na Split. Rezultat je Šibenik 95 kmh : Split 146 kmh. U Šibeniku i na šibenskom području nije bilo većih šteta i problema zbog vjetra. Prema dostupnim informacijama vjetar je potopio jednu brodicu i oštetio jedan limeni krov. Vatrogasci nisu imali većih intervencija.

Splitski su vatrogasci u noći sa subote na nedjelju intervenirali više od 40 puta zbog jakog vjetra koji je lomio stabla i grane i prijetio da otrgne limove s krovova, ali i zbog nekoliko požara, izvijestili su jutros iz Javne vatrogasne postrojbe Split.

"Naše intervencije su se uglavnom odnosile na uklanjanje slomljenih grana koje su padale na tlo, ali i na vozila od kojih je nekoliko oštećeno", rekao je zapovjednik splitske javne vatrogasne postrojbe Mario Mikas.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.