Datum objave: 01. Veljača 2023

STIPIN OBRAČUN S NJIM / Stipe Petrina sutra novinarima dostavlja dokumentaciju o sumnjivim radnjama župana Jelića

Diana Ferić
Diana Ferić

 Rat Stipe Petrine, predsjednika Županijska skupštine Šibensko – kninske županije sa županom dr.sc. Markom Jelićem se nastavlja, a neki kažu da sljedi konačni obračun. Stipe Petrina je za sutra, pola sata prije početka sjednice Županijske skupštine sazvao konferenciju za novinare na kojoj će, kako je najavio predočiti dokumente protiv župana Jelića koji se odnose na njegov rad kada je bio dekan kninskog veleučilišta i gradonačelnik Knina , a dovodi u pitanje i njegovu titulu. U pozivu novinarima stoji:

'Pozvani ste svi istoj nazočiti i dobiti uvid u dokumentaciju osobno potpisanu od strane župana Marka Jelića, za vrijeme dok je isti obnašao dužnost dekana Veleučilišta u Kninu. ( teme: pitanje titule kojom se župan koristi, brojni ugovori o djelu i autorskom djelu koje je isti sklapao za vrijeme obnašanja dužnosti dekana veleučilišta u Kninu, pitanje spornih isplata dodataka za uspješnost u radu samom županu,  zapošljavanja suradnika i prijatelja tijekom obnašanja gradonačelničkog mandata i druge teme).

Pozivamo Vas da prisustvujete navedenoj konferenciji u cilju jasnog i točnog obavještavanja javnosti vezano za postupke župana Marka Jelića',

Iz kategorije: Vijesti