Sidebar Menu

Datum objave: 01. Veljača 2023

DOBRA NAMJERA – LOŠA IZVEDBA / Javna česma na Trgu A. Hebranga nije potrajala. Dotrajala je prije nego što je uspjela ostariti, a dokrajčila ju je nečija obijest.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Možda to i nije loša vijest; srušena je javna česma na Trgu Andrije Hebranga u blizini spomen obilježja poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima. Postavljanje česme bilo je motivirano dobrim namjerama, no izvedba je u startu bila loša. Česma je postavljena na krivom mjestu, a estetski je bila promašena, narodski rečeno pristajala je na taj trg kao piletu sisa. I laicima je bilo bjelodano razvidno da neće potrajati. To se i dogodilo – dotrajala je prije nego što je uspjela ostariti, a prizemljila ju je nečija objest (ili nezadovoljstvo?).
Padom česme na Trgu A. Hebranga Šibenik nastavlja tradiciju loše projektiranih, loše napravljenih i općenito slabo osmišljenih javnih česmi koje u pravilu brzo propadaju i zapravo uopće ne služe svrsi.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.