Datum objave: 26. Siječanj 2023

JE LI OVO MOGUĆE? Pogledajte kako su majstori zakrpali pločnik ispred nove pošte nakon obavljenih radova

Diana Ferić
Diana Ferić

Zgražanje i ljutnu građana, naravno onih kojima je do toga stalo, izazvao je način na koji su izvođači radova na postavljanju kablov, nakon što si ih obavili, pločnik ispred nove pošte vratili u, kako se to kaže, prvobitno stanje koje to u ovom slučaju nikako nije. Umjesto da zamjene oštećene kamene ploče oni su to samo zakrpali nekom betonskom smjesom. Na to je na svom Facebook profilu upozorio Šibenčanin Pave Čala.

Stalno prolazim na semaforu kod nove pošte. Nazovite me starim grintavcem ili kako već hoćete ali molim gradske oce da pogledaju kako su vratili u prijašnje stanje kameni nogostup nakon postavljanja nekakvih kablova. Skupi kamen oni su zamijenili bijelim betonom a da na to nitko nije reagira od onih koji su ih angažirali, a to je grad Šibenik. Sve je to imalo neki plaćeni nadzor koji je to trebao kontrolirati”, napisao je Čala.

Kako to drukčije nazvati nego nemarom, nepoštivanjem građana, bezobraštinom. Treba podsjetiti da se slično dogodilo na šibenskoj rivi kada su postavljali novu rasvjetu pa su dio kamene rive zalili betonom

U Zadru se dogodilo nedavno i to da su stare kamene ploče u zadarskoj Kalelargi, na mjestima na kojima djelovi nedostaju, stavili beton i na njega zalijepili obične keramičke pločice.

Iz kategorije: Vijesti