Datum objave: 29. Prosinac 2022

UHLJEB GODINE / Index.hr provodi anketu o uhljebu godine u Hrvatskoj, uvjerljivo vodi Toni Turčinov, načelnik Općine Murter - Kornati

Diana Ferić
Diana Ferić

Toni Turčinov, načelnik Općine Murter – Kornati, poznatiji po aferi trošenja novca poreznika u bordelu vodi u Indexsovoj anketi o uhljebu godine koju provode pod geslom “Neka pobjedi najgori!”: Dobio je do sada oko 36 000 glasova. Na listi je i Nediljko Dujić, odnedavni predsjednik uprave Hrvatskih šuma  koji je sada ima oko 2 220 glasova.

Kraj je godine, što znači da je vrijeme za svođenje računa. Index tradicionalno bira uhljeba godine, najboljeg u bahatom trošenju našeg novca. Kao i svih ovih godina do sada, pozivamo vas da Indexovom izboru pristupite otvorenog srca.

Prije nego što krenemo s listom, koju čini 17 bezveznjaka koji su se iskazali u trošenju tuđeg novca zbog vlastitih ili stranačkih interesa, recimo samo da se ova nagrada kroz godine isprofilirala te danas nosi itekakvu težinu. Primjera radi, pobjednica 2019. godine bila je ministrica Gabrijela Žalac, žena čije su sposobnosti prepoznate i izvan hrvatskih granica, točnije u Uredu europskog tužitelja, kažu an portalu Index.hr.

Prošle godine pobjednik je bio Vlado Bagarić, šef Hrvatske kontrole zračne plovidbe. Upravo smo prije nekoliko dana objavili kako DORH za njega traži istražni zatvor zbog nezakonitog zapošljavanja. To je još jedan primjer vizionarstva Indexovih čitatelja.

U ovogodišnjem izboru trenutno uvjerljivo vodi Toni Turčinov, načelnik Murtera koji je službenu karticu općine peglao u austrijskom bordelu. Imate još tri dana za glasanje. Više na:Index.hr

Iz kategorije: Vijesti