Datum objave: 17. Prosinac 2022

UOČI UTAKMICE HRVATSKA - MAROKO / Zaposlenici JU NP Krka poslali video podršku Vatrenima promovirajući taj nacionalni park

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatska nogometna reprezentacija igra danas od 16 sati NA Svjetskom prvenstvu protiv Maroka za treće mjesto. Zaposenici Ju NP Krka poslali su im posebnu video podršku.

Bez obzira na ishod subotnje utakmice, čestitamo im na tomu što su tijekom cijelog Svjetskog nogometnog prvenstva u veličanstvenim okršajima pokazali, uz svoje umijeće, i borbenost i srčanost kojima se divi cijeli svijet. Učinili su nas ponosnima dajući primjer našoj djeci da svakog protivnika treba poštovati, da se nikoga ne treba bojati i da se veličina mjeri i nekim drugim vrijednostima a ne samo površinom i brojem stanovnika. Ovim znakom pažnje Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ zahvaljuje i čestita svima onima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog uspjeha. Nadamo se da će nas junaci turnira, kada im to sportske obveze dopuste, posjetiti sa svojim obiteljima i opustiti se uživajući u hrvatskim prirodnim vrijednostima, kojima se, također, divi cijeli svijet”, poručuju iz JU NP Krka.

Iz kategorije: Vijesti