Sidebar Menu

Datum objave: 11. Prosinac 2022

SNIJEG I BURA / Snijeg pada u Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Zbog olujnog vjetra promet je prema Dalmaciji dozvoljen samo osobnim vozilima.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj pada snijeg. Kolnici su, javlja HAK, mokri i skliski. Na cestama ima nanosa snijeg i poledice. Oubustavljen je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema. Na većini cesta u Gorskom kotaru i Lici, uključujući dionicu autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II, DC1 Vaganac-Korenica-čvor Udbina-Ondić-Gračac-Palanka-Knin te staroj cesti kroz Gorski kotar zbog olujnog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila. Do Dalmacije se vozi  državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački. U Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj pada snijeg. Kolnici su, javlja HAK, mokri i skliski. Na cestama ima nanosa snijeg i poledice. Oubustavljen je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema. Na većini cesta u Gorskom kotaru i Lici, uključujući dionicu autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II, DC1 Vaganac-Korenica-čvor Udbina-Ondić-Gračac-Palanka-Knin te staroj cesti kroz Gorski kotar zbog olujnog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila. Do Dalmacije se vozi  državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački. 

Foto: HAK

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.