Sidebar Menu

Datum objave: 09. Prosinac 2022

STARI STUDENSTKI DOM POSTAT ĆE DOM ZA STARE I NEMOĆNE / Županija od Grada Šibenika kupuje zgradu i zemljište Studenstkog doma za oko 14 milijuna kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibensko – kninska županija kupit će od Grada Šibenika zgradu starog Studentskog doma, ako taj prijedlog prihvati većina vijećnika Županijske skupštine. To je jedna od točaka dnevnog reda naredne sjednice koja će se održati. Cijena zgrade okolnog zemljišta je 14 110 000 kuna. U toj zgradi namjeravaju uredit Dom za stare I nemoćne iako mnogi smatraju da za tu namjenu to nije primjeren prostor.

Grad prodaje tu zgradu jer će početkom sljedeće godine studenti i uprava Studentskog centra preseliti u novi Studentski dom Palacin. Po riječima gradonačelnika Šibenika Željka Burića zgrada starog Studentskog doma ne odgovara potrebama ni gradske uprave ni trgovačkih društava i javnih ustanova kojima je Grad osnivač. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.