Datum objave: 02. Prosinac 2022

ADVETURICA / Adventurica preselila na Trg Ivana Gorana Kovačića ispred škole Fausta Vrančića. Tamo je vesela divovska kupola s brdom programa za kreativnu djecu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Adventurica, šibenska Adventura za djecu, preselila na Trg Ivana Gorana Kovačića ispred škole Fausta Vrančića. Tamo je vesela divovska kupola za kreativnu djecu s brdom radioničkih programa koje je osmislila pedagoginja Maja Šintić. Na blagdanskom meniju Adventurice su potragu za skrivenim blagom po Parkiću, ekološke i upcycling radionice, laboratorij za kemičare, kužinavanje zdravih i slasnih zalogaja, izrada personaliziranih ruksaka, a tu je i jak edukativni program o ljudskim pravima, važnosti zaštite Zemlje te famozni ulaz u čarobni svijet fizike. 
U stvaranju ovogodišnje Adventurice sudjelovali su Tinker Labs i Arkki STEAM programa, Nacionalni parka Krka, Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, udruge Ardura i Stribor.
Adventuric
je otvorena od 17 do 21 sat radnim danom, a subotom i nedjeljom od 10 do 14 i od 17 do 21 sat. Za neke od radionica potrebna je on-line prijava.

Iz kategorije: Vijesti