Sidebar Menu

Datum objave: 09. Studeni 2022

PETANQUE / Ekipa šibenskog Petanque kluba „Dalmatino” otputovala u Francusku na Kup prvaka Europe na kojem sudjeluje prvaka 26 europskih država

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ekipa PK „Dalmatino” otputovala je danas u Francusku gdje će sudjelovati na Kupu prvaka Europe na kojemu sudjeluju prvaci 26 europskih država. Natjecanje se održava u Saint Yrieixu počinje sutra 10. i traje do 13. studenoga. Šibenski „Dalmatino” nastupit će u novim dresovima te će ih promovirati na nadmetanju europsku petanque elite. Petanque klub "Dalmatino" Šibenik sudjelovanje na Kupu prvaka Europe izborio je kao prvak Hrvatske za 2021. i 2022. godinu. „Dalmatino” će biti prvi hrvatski petanque klub koji će nastupiti na ovako jakom i prestižnom europskom natjecanju.

Igrači kluba "Dalmatino" koji će braniti boje Šibenika i Hrvatske na Kupu europkih prvaka u Francuskoj: Nikola Vukošić, Milan Gnjidić, Anto Cindrić, Ozren Mandić i Goran Grguričin. S lijeva na desno čuče: Sandra Acalin, Ida Čekić, Saša Kovač, Krešimir Ivančević i Ante Kević.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.