Datum objave: 28. Listopad 2022

Nestala osoba koja je nakon dvije godine potrage pronađena u sarajevskom kantonu je Šibenčanin, nekadašnji poduzetnik Viktor Žerjav

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčanin Viktor Žerjav čiji je nestanak prijavljen još 2020. godine pronađen je na području Sarajeva, potvrdili su u četvrtak iz policijskih izvora u BiH, javljaju mnogi hrvatski i bosanskohercegovački mediji. Potraga za njim pokrenuta je prije dvije godine na temelju zahtjeva Ministarstva unutrašnjih poslova Repubike Hrvatske. On je sin Ivice i majke Senke, rođene Smailbegović. Rođen je 13.10.1964. godine u Zagrebu.Viktor Žerjav pronađen je na području Kantona Sarajevo, a koji je nakon utvrđivanja identiteta i obavljanja razgovora, predat u dalju nadležnost Službi za poslove sa strancima Bosne i Hercegovine Kako je navedeno u priopćenju dostavljenom medijima Žerjava su pronašli Policajci Uprave policije Federacije BiH (FUP).

Za njim je hrvatska policija raspisala tzv. žutu tjeralicu.

Žerjav je nakon utvrđivanja identiteta i obavijesnog razgovora predan Službi za poslove sa strancima koja djeluje pri Ministarstvu sigurnosti BiH.

 U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a Hrvatske stoji podatak da je Žerjav rođen 1964. godine u Zagrebu, da ima prebivalište u Šibeniku, a kao okolnosti pod kojima je nestao stoji avanturizam. Žerjev je po struci stomatolog,a dugo je u Šibeniku bio poduzetnik. Imao je jendu od prvih prodavaonica sanitarija.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3