Datum objave: 26. Listopad 2022

ČESTITKE / Loredana Bahorić i njezin brend "Charlie design" dobili velebnu monografiju od 400 stranica i sa 700 fotografija

Diana Ferić
Diana Ferić

Izašla je iz tiska monografija o Loredani Bahorić, poznatoj modnoj kreatorici rodom iz Šibenika i njezinom 35 godina starom modnom brendu „Charlie design ”. Riječ je o luksuznom izdanju na više od 400 stranica, s preko 700 fotografija najboljih hrvatskih fotografa, uz prisustvo brojnih umjetnika, kako je modna kreatorica napisala na svom Facebook profilu. Monografiju je izdala Školska knjiga,a bit će promovirana na Interliberu 12. studenog ove godine.

Loredana Bahorić posve je osebujna pojava u svijetu hrvatske mode. Bila je jedna od najljepših, najtraženijih i najuspješnijih manekenki hrvatskih manekenki da bi se nakon toga posvetila modi kao autorica, diplomirana i vrlo uspješna dizajnerica.

Njezin brend Charlie design krenuo je upravo iz Šibenika prije 35 godina koliko i opstaje njezin butik na Dobriću. Charlie design je brend koji promovira modu na najljepši način pomažući ženama da izgrade svoj stil, budu jedinstvene umjesto dijelom bezidejne skupine pomodarki.

Iz kategorije: Vijesti