Datum objave: 20. Listopad 2022

NATJEČAJ / Županijska turistička zajednica nagrađuje najusješnije mlade zaljubljenike u fotografiju radionicom kod Damira Hojke

Diana Ferić
Diana Ferić

Turistička zajednica Šibensko kninske županije organizira natječaj kojim želi najuspješnije mlade fotografe nagraditi besplatnom foto radionicom koju će voditi profesionalni fotograf. S tim u vezi provodi se interni natječaj na temu „Šetam i fotkam!“ za sve učenike srednjih škola radi promocije prirodnih, kulturnih i ostalih bogatstava Šibensko – kninske županije.

Ovom aktivnošću želimo potaknuti mlade osobe iz naše županije da pokažu kako vide svoj kraj, a što će nama u konačnici biti jedan značajan input u kreiranju daljnje promocije županije prema ciljnim skupinama mladih”, kažu u Županjskoj turističkoj zajednici.

Na natječaj se mogu javiti svi zainteresirani učenici. Moraju nstaviti tri različite fotografije svoga kraja, slikane mobitelom ili foto aparatom. Motiv fotografije može biti neka prirodna, kulturno-povijesna atrakcija ili neki detalj koji je važan, neobičan ili jednostavno zanimljiv.

Fotografije se šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s napomenom „prijava na natječaj Šetam i fotkam!“

Rok za dostavu fotografija je 27. listopada, a konačan pobjednici ( njih 5 ) će biti objavljeni na stranici TZŽ Šibensko kninske www.dalmatiasibenik.hr najkasnije  08. 11. 2022.

Pobjednici natječaja bit će nagrađeni besplatnom foto radionicom kod renomiranog hrvatskog fotografa Damira Hoyke, na kojoj će naučiti tajne i trikove majstora fotografije.

Iz kategorije: Vijesti