Datum objave: 19. Listopad 2022

ZEKANOVIĆ I MOSTOVCI / Objavio video kao dokaz da ga je Raspudić na Antikorupcijskom vijeću dirao mikrofonm po uhu

Diana Ferić
Diana Ferić

Saborski zastupnik i član vladajuće koalicije iz Hrvatske demokršćanske stranke Hrvoje Zekanović na Twitteru je podijelio video isječak uz koji je naveo kako ga je saborski kolega i zastupnik Mosta Nino Raspudić udario mikrofonom, a to bi trebao biti dokaz da ga je jučer uz Bulja napalo, kako je ustvrdio na njega nasrnulo pet Mostovaca.

Brus li u akciji”, napisao je Zekanović uz video.

Nazvao ga je Brus Lijem aludirajući na to da je Raspudić svojedobno sudjelovao u podizanju spomenika Bruce Leeja u Mostaru.

 Saslušanje oko Ine na Antikorupcijskom vijeću jučer je pokušao zasjeniti Hrvoje Zekanović koji je prvo na samoj sjednici ušao u sukobe s oporbenim kolegama da bi se, nakon što ga je predsjedavajući Nikola Grmoja poslije dviju opomena izbacio, na saborskim hodnicima umalo fizički obračunao s Mostovim Mirom Buljem. Kasnije je Zekanović novinarima rekao da je na njega nasrnulo čak “pet mostovaca”, a Ninu Raspudića optužio je da ga je mikrofonom dirao po uhu. Naime, Raspudić je na sjednici Antikorupcijskog vijeća jučer sjedio točno iza Zekanovića.

On je, pak, kasnije na Twitteru objavio i video isječak u kojem se vidi kako Raspudić uistinu nešto izvodi s mikrofonom, a na snimci izgleda da mu se u jednom trenutku i opasno približio lijevom uhu iako se ne vidi nikakav kontakt, a ni Zekanović ne odaje dojam da je uopće primijetio da mu se Raspudićev mikrofon približio, piše Telegram.hr.

 

 

Iz kategorije: Vijesti