Datum objave: 15. Listopad 2022

PRIPREME ZA ADVENTURU / Adventura počinje 2. prosinca, objavljen javni poziv za prodaju proizvoda u 13 kućica

Diana Ferić
Diana Ferić

Ovogodišnja Adventura počet će 2. prosinca, a njezini organizatori Turistička zajednica grada Šibenika i Grad Šibenik objavili su "Javni poziv za sastavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventuri 2022." koji je otvoren do 14.listopada.

Zainteresirani ponuditelji dužni su preuzeti dokumentaciju za sastavljanje ponude temeljem ovog Poziva na internetskoj stranici Turističke zajednice grada Šibenika https://www.visitsibenik.hr/.

Sve ponude dostavljaju se isključivo putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s danom 31.listopada 2022. godine do 16h.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju u stvaranju još jedne Adventure!

Na Adventuri će biti 13 kućica I to 10 za ugostiteljstvo i 3 za "slani i slatki" repertoar. Organizatori mole sve zainteresirane da na vrijeme pripreme i pošalju svoju dokumentaciju.

Rezultati Javnog poziva biti će objavljeni najkasnije do 7.studenoga 2022.godine.

Sve uvjete Javnog poziva možete pronaći na https://www.sibenik-tourism.hr/clanci/javni-poziv-za-sastavljanje-ponuda-za-izlaganje-prezentaciju-i-prodaju-proizvoda-i-usluga-na-adventuri-2022/123.html

 

Iz kategorije: Vijesti