Datum objave: 10. Listopad 2022

TURISTIČKA PROMIDŽBA / Županijska turistička zajednica s partnerima krenula u jaku kampanju na šest emitivnih tržišta

Diana Ferić
Diana Ferić

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije pokrenula je  digitalnu promotivnu kampanju na šest emitivnih tržišta. Radit žre na izgradnji brenda Šibensko-kninske županije – dobro poznate turističke destinacije u čijem okrilju nalazimo dva nacionalna parka – Krku i Kornate, dva lokaliteta na popisu svjetske baštine UNESCO-a te brojne druge priodne i kulturne ljepote na obali i u zaleđu, uz kvalitetnu eno-gastro ponudu nsa drukčiji načinih - većinom grot storytelling, priopćili su danas.

Uz spori oporavak turizma i gospodarstva te globalnu političku nesigurnost ljetna sezona i post-sezona je novi izazov, ali i prilika za privlačenje potencijalnih putnika da posjete Šibensko-kninsku županiju. Ljudi su pod popuštanjem pritiska pandemije skloniji više putovati nego prije te istraživati prirodni aspekt destinacije. Stoga je fokus ovogodišnje promotivne kampanje Turističke zajednice Šibensko-kninske županije na stvaranju opće svjesti o destinaciji kroz pričanje zanimljivih priča i inspirativne, snažne vizuale.

Kampanja je postavljena u Njemačkoj, Austriji, Poljskoj, Češkoj, Sloveniji i Velikoj Britaniji., a predviđeni budžet osigurali su svi uključeni subjekti, odnosno, turistička zajednica Županije uz potporu partnera – NP Krka i NP Kornati, TZ Vodica i TZ Šibenika te ustanova Tvrđava Kulture i Javna ustanova Priroda Šibensko-Kninske županije. Kampanja je realizirana s najvećim medijskim partnerima na emitivnim tržištima poput T-online, Daily Mail, Web.de, Siol, Novinky, Krone.at i WP.pl. Kako je ove godine konkurencija bila poprilično aktivna, a rezervacije sve kasnije, jedan od ciljeva bio je i produžiti trajanje kampanje kako bi se stvorila stalna medijska prisutnost na svih šest tržišta. Aktivacije na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu, veliki display baneri, native oglasi i posvećene mikro stranice na medijskim portalima dodatno ojačavaju kampanju uz klasične inspirativne PR tekstove , a usmjereni su na inspiriranje relevantne publike s ciljem posjete Šibensko-Kninske županije.

 

Iz kategorije: Vijesti