Datum objave: 08. Listopad 2022

DJEČJI TJEDAN / Polaznici DV Maslina u Tribunju izrađivali životinje od recikliranog materijala, učili i igrali se pod vodstvom Jagode Sablić

Diana Ferić
Diana Ferić

Dramska radionica Kulturne udruge Tribunj organizirala je za djecu DV Maslina radionicu izrade igračaka od recikliranog materijala koju je vodila šibenska književnica za djecu i lutkarica Jagoda Sablić. Povod je bio Dječji tjedan koji se obilježava prvog tjedna u listopadu.

Djeca su uživala praveći različite vrste životinja po vlastitoj želji, pričali o njima, igrali igre asocijacija, pogađali koje se životinje glasaju na imitirane glasove. Sudjelovalo je oko 30-ak djece s odgajateljicama  vrtića. „Bilo je divno raditi s tom djecom i učiti ih o životinjama, prirodi i ekologiji jer je 4. listopada i Svjetski dan zaštite životinja. Uvijek me zadivi iskrena reakcija djece, njihova znatiželja i maštovitost. Djeca su, kako sam im i poručila najiskrenija bića i budućnost svijeta. Družili smo se nekoliko sati učeći, radeći, ali i u smijehu u veselju. Na kraju su jedva htjeli otići, a svoje su radove ponijeli sa sobom kako bi ih poklonili mama, tatama, sekama, bakama...”, kazala nam je Jagoda Sablić.

 
Iz kategorije: Vijesti