Datum objave: 29. Rujan 2022

ITF WORLD TENNIS TOUR ŠIBENIK 2022. / Na Šubićevcu počinje veliki međunarodni turnir tenisačica iz serije ITF World Tennis Toura W 25.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Na teniskim terenima TK „Šubićevac” u Šibeniku je danas počeo veliki međunarodni turnir tenisačica iz serije ITF World Tennis Toura koje će se igrati za nagradni fond od 25 000 američkih dolara i bodovat će se za WTA listu. Riječ je o jednom najjačih turnira tenisačica koji se ove godine održava u Hrvatskoj.
Profesionalni tenis vraća se u Šibenik, priopćili su iz TK „Šubićevac” te naglasili da turnir kojeg organiziraju hrvatskim tenisačicama pruža mogućnost da stječu iskustvo i napreduju natječući se u međunarodnoj konkurenciji:
-Za Petru Marčinko danas svi znaju, a prije samo godinu dana ona je napravila veliki skok na rang listi zahvaljujući, među ostalim, i uspjesima u Šibeniku. To dovoljno govori koliko su ovakvi turniri važni", rekla je direktorica turnira Iva Čogelja Juras.
Turnir tenisačica iz serije ITF World Tennis Toura W25 TK „Šubićevac” organizira u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom i Gradom Šibenikom.

Iz kategorije: Vijesti