Datum objave: 13. Rujan 2022

PROMJENE U ŽUPANIJSKOJ SKUPŠTINI / Turčinov dao ostavku, Šupe stavio mandat u mirovanje, prihvaćen Dan hrvatskih branitelja Šibensko - kninske županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Toni Turčinov , načelnik Općine Murter – Kornati, poznat po “aferi bordel” dao je ostavku na dužnost vijećnika Županijske skupštine, a zamjeni će ga Jelena Kaić. SDP - ov vijećnik Joško Šupe stavio je mandat u mirovanje, ana njegovo mjesto dolazi Ivan Bašića kao ostavku. Te promjene prihvatili su danas vijećnici Županijske skupštine Šibensko – kninske županije na elektonskoj sjednici.

Prijedlog Odluke o određivanju 22. rujna Danom hrvatskih branitelja Šibensko-kninske županije prihvaćen je jednoglasno, s 29 glasova vijećnika.

Sutra, 14. rujna 2022. godine, s početkom u 12:00 sati u dvorani za sastanke Šibensko-kninske županije održat će se konferencija za medije na kojoj će zamjenica župana Iris Ukić Kotarac, zajedno s predstavnicima braniteljskih udruga te gradova i općina koje sudjeluju u programu obilježavanja predstaviti program obilježavanja 31. obljetnice i Spomendana Rujanskog rata, koji će se odvijati u narednim danima.

Iz kategorije: Vijesti