Datum objave: 13. Rujan 2022

„Badel 1862.” preuzima brend splitskog „Dalmacijavina”. Vina i jaka alkoholna pića „Dalmacijavina” proizvodit će se u pogonima „Vinoploda” u Šibeniku.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nakon što je početkom 2020. godine preuzeo brendove jakih alkoholnih pića, „Badel 1862.” u dogovor s tvrtom „Dalmacijavino” preuzima krovni brend te sve brendove vina i kvasine. Vinski asortiman i jaka alkoholna pića „Dalmacijavina” proizvodit će se u pogonima „Vinoploda” u Šibeniku, a kvasina u pogonima u Sisku. Ovim dogovorom „Badel 1862” i „Vinoplod”, navodi se u priopćenju, osnažit će svoje pozicije na vinskom tržištu, posebice kada je riječ o lokalnim dalmatinskim sortama kao što su Debit i Drniški Merlot.
-Punjenjem vinskih brendova „Dalmacijavina” dodatno se pojačava proizvodnja u šibenskim pogonima, a daljnjim ulaganjima u razvoj još većeg broja vinskih brendova otvaraju se dodatne mogućnosti kvalitetnog proširenja portfelja i rasta prodaje, - naglasio je direktor Vinoploda Krešimir Lokas te dodao: -Baš kao što to dokazano uspješno radimo s „Badelom 1862.” i „Vinoplodom” tako namjeravamo nastaviti razvijati i osuvremenjivati i brend „Dalmacijavina” kako bismo ga približili i novim generacijama potrošača.

Iz kategorije: Vijesti