Datum objave: 12. Rujan 2022

ZVUČNA KUPKA / Oporavite se od stresa i ublažite brojne bolesti na terapiji pjevajućim zdjelama licencirane terapeutkinje Natalije Bunete

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenčanka Natalija Buneta, licencirani terapeut Hrvatskog udruženja za prirodnu, duhovnu i energetsku medicinu HUPED organizira terapiju tibetanskim, pjevajućim zdjelama tzv zvučne kupke, idealne za oporavak od vanjskih utjecaja koji u ljudima izazivaju sve samo ne mir, spokoj i sreću. Takva terapija zvukom dovodi do dubokog opuštanja, djeluje na stanice u našemorganizmu i oporavlja nas od stresa.

“Naše tijelo je 70 posto voda, a poznato je da se zvuk širi vodom. Ova terapija dovodi do dubokog opuštanja na staničnoj razini. Pomaže otpustiti blokiranu energiju i dovodi tijelo u ravnotežu. Moramo jačati svijest o sebi kao energetskim bićima u težiti ravnoteži uma i tijela. Ako prihvatimo činjenicu da je zvuk vibracija, a znamo  da vibracija može utjecati na svaki dio našeg fizičkog bića, tada shvaćamo da zvuk čujemo ne samo ušima već i svakom stanicom našega tijela. Jedan od razloga zašto zvuk iscjeljuje na fizičkoj razini  je i zato što djeluje duboko i transformira nas na emocionalnoj i duhovnoj razini. Zdjele su samo alat, a važna je moja namjera u vođenju te meditacije, a to je da vam pomognem postići tu ravnotežu”, ističe Natalija.

Iscjeljivanje zvukom je efektivna i dokazana metoda koja koristi vibraciju zvuka za smanjenje stresa, podizanje osvještenosti i stvaranje dubokog osjećaja mira, blagostanja i boljeg zdravljaZvuk je energetski  lijek pomoću kojeg se ljudi  iscjeljuju od stresa, boli, depresije, emocionalnih poteškoća i drugih stanja.


Ova terapija pozitivno utječe
i na niz bolesti i tegoba koje muče modernog čovjeka – djeluje na smanjenje stresa i opuštanje pa ublažava glavobolje i  nesanicu, ublažavanje boli recimo kod reumatoidnog artritisa, bolova kralježnice, leđa, zglobova, ublažavanje depresije i strahova te jačanje osjećaja mira i radosti i još puno toga.
Natalija održava radionice u prostoru Studija Balance
na Vidicima, ali se se morate unaprijed najaviti. Kontaktirajte je na broj je 091 934 5821, a više informacija potražite  na natalijabuneta.

Iz kategorije: Vijesti