Sidebar Menu

Datum objave: 07. Rujan 2022

SLUŽBENO: Rada Škugor, majka Damira Škugora kojeg se tereti za pljačku INE tešku milijardu kuna, bila je 2021. uvrštena je među 100 najuspješnijih šibenskih poduzetnika.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Prema službenim podacima Financijske agencije šibenska poduzetnica Rada Škugor, i supruga umirovljenika Dane Škugora na čiji je račun bilo uplaćeno gotovo pola milijarde nezakonito stečenog novca, 2021. godine bila je najuspješnija poduzetnica u Šibensko – kninskoj županiji. Njena tvrtka s 0 zaposlenih ostvarila je prihod od 27,7 milijuna kuna i dobit od 9,5 milijuna kuna. S takvim poslovnim rezultatima službeno je bila rangirana na 70. mjesto među 100 najuspješnijih tvrtki i poduzetnika u Šibensko-kninskoj županiji. Prethodne 2020. godine tvrtka 3D Rada imala je prihod od 0 kuna, 0 kuna dobiti i 0 zaposlenih. 
Zanimljivo je da je Rada Škugor poduzeće 3D Rada usprkos sjajnim rezultatima zatvorila nakon samo godinu dana poslovanja, 4. studenog 2021. godine. Ona je donijela"odluku o prestanku društva po skraćenom postupku bez likvidacije koju je prihvatio i proveo nadležni Trgovački sud.
Uz tvrtku 3D Rada, Rada Škugor je vlasnica i osnivačica poduzeća 3D Compani koja se od 1995. godine bavila trgovinom tekstilom i pozamanterijom koja još uvijek postoji.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.