Datum objave: 24. Kolovoz 2022

SAPUNICA JE ZAVRŠILA / Krešo Šakić potpisao ugovor i od 1. rujna je novi direktor TZ Šibensko - kninske županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Novoimenovani direktor Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Krešimir Šakić potpisao je danas sa šibensko-kninskim županom i predsjednikom Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Markom Jelićem Ugovor o radu, na vrijeme od četiri godine. Šakić stupa na tu dužnost 1. rujna.  

Tako je završena sapunica oko izbora direktora koja je trajala više mjeseci. Na prvi natječaj raspisan u ožujku ove godine stiglo je pet prijava kandidata. To su bili Ivana Menđušić, Krešimir Šakić, Sanja Jurišić, Karmenka Jelčić Ivanušić i Jelena Obratov koji su imali valjane dokumente. No, utvrđeno je da je u izbornoj proceduri napravljena greška jer  se od kandidata tražila potvrda o nekažnjavanju, a  to je  trebao zatražiti poslodavac. Ne zna se tko je uložio prigovor Ministarstvu, ali natječaj je poništen.
Na drugi natječaj prijavilo se sedam kandidata. Uz one iz prvog natječajnog kruga javili su se Jurica Pažanin i Marko Koloper. No  kandidatkinji, Jeleni Obratov, nije dopušteno da predstavi svoj program jer je njezina prijava odbačena zbog toga što nije potpisala Program rada.
Obratov se na to žalila Ministarstvu, Ministarstvo je tražilo poništavanje dijela natječaja te da se I njezina prijava uzme u obzir.  Jelić se na to žalio i u konačnici, Šakić je potvrđen.
Iz kategorije: Vijesti