Datum objave: 17. Kolovoz 2022

Lopov napao policajca, a drugi mu krao osobne stvari dok se hrvao s njim. Za prvim je bila raspisana tjeralica, a kod drugog je nađen kokain.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Policajac Policijske uprave šibensko-kninske ozlijeđen je na dužnosti dok je postupao protiv 37-godišnjaka i 40-godišnjaka koji su počinili tešku krađu na drzak način na štetu 78-godišnjaka.
Osumnjičeni su jučer 16. kolovoza u jutarnjim satima u Šibeniku od strane policijskog službenika zatečeni u krađi sata u trgovini od 78-godišnjaka, a kad im se on predstavio kao policajac 37-godišnjak ga je tjelesno napao i dok ga je policijski službenik svladavao, 40-godišnjak je iskoristio situaciju i otuđio policijskom službeniku osobne predmete koji su mu ispali dok je postupao. U postupanju je policijski službenik lakše ozlijeđen. Naknadno je kod 40-godišnjaka pronađeno 1,35 grama droge kokain kao i da mu je osobna iskaznica oštećena (prelomljena) zbog čega će protiv njega biti podnesen Optužni prijedlog. Također je utvrđeno kako je za 37-godišnjakom raspisana tjeralica zbog izdržavanja kazne zatvora (ranije osuđen) te je predan u Zatvor u Zagrebu dok je 37-godišnjak uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Vijesti