Sidebar Menu

Datum objave: 13. Kolovoz 2022

KAOS U PROMETU / Split je blokiran nezapamćenom gužvom. Kolona na A1 od Maslenice prema Zagrebu duga je 17, a prema Dubrovniku 10 km

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ne krećite na put. Ostanite kod kuće. Na cestama je kaos, a kolone su nepregledne. Split je potpuno blokiran nezapamćenom prometnom gužvom, a stanje na Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče je blago rečeno katastrofično. Zbog prometne nesreće između odmorišta Draganić i čvora Jastrebarsko u smjeru Zagreba, vozi se jako usporeno. Kolona vozila između čvorova Maslenica i Zadar I u smjeru Zagreba duga je oko 17 kilometara i po9većava se. Kolona vozila u suprotnom smjeru, između tunela Čelinka i čvora Maslenica prema Dubrovniku duga je preko 10 kilometara. Promet dodatno usporava i otežava prometna nesreća koja se dogodila između odmorišta Pristeg i čvora Benkovac u smjeru Zagreba. Jako je pojačan promet između čvorova Lučko i Bosiljevo u smjeru mora, vozi se u dugim sporim kolonama uz zastoje. Uz sve to došlo je do pogoršanja vremena pa se od vozača tražI maksimalni oprez i beskrajno strpljenje.

Foto: HAC

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.