Sidebar Menu

Datum objave: 09. Kolovoz 2022

Dogovorili se Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i Šibensko-kninska županija: od sutra ponovno voze autobusi na liniji Šibenik - Drniš - Knin

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Javna autobusna linija na relaciji Šibenik - Drniš - Knin, od sutra, 10. kolovoza 2022. godine, ponovno će biti u prometu, kao rezultat postignutog dogovora između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i Šibensko-kninske županije. Podsjetimo, riječ je o liniji koju održava autoprijevoznik Autotransport d.d. Šibenik, a koja nije prometovala od 1. kolovoza 2022. godine zbog financijske neisplativosti, odnosno, velikih troškova održavanja, povećanja cijene goriva te malog broja putnika.
Uzimajući u obzir činjenicu da je riječ o vrlo važnoj liniji koju svakodnevno koristi stanovništvo Šibensko-kninske županije, pokušalo se pronaći rješenje za ponovnu uspostavu navedene linije koja ponovno kreće sutra, u srijedu iz Knina, s polaskom u 6.15 sati. Naime, s autoprijevoznikom je postignut dogovor da se prijevoz putnika, umjesto dosadašnjeg prijevoza motornim vozilom kategorije M3, s 50 sjedala, privremeno obavlja motornim vozilom kategorije M2, sa 16 sjedala, a s obzirom na trenutno manji broj putnika koji koriste ovu liniju u ljetnim mjesecima.

Izvor: Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.