Sidebar Menu

Datum objave: 04. Kolovoz 2022

PROSLAVA 27. OBLJETNICE VRO OLUJA / Na proslavi neće doći predstavnici SDSS-a ni saborski zastupnik Milorad Pupovac zato što je „zastao proces pomirenja”.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Proslava 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja neće se previše razlikovati u odnosu na onu prošlogodišnju. U ranim jutarnjim satima kreće budnica ulicama Knina, a u gradu će biti postavljen tehničko-taktički zbor koji će građani moći razgledati tijekom cijelog dana. U jutarnjim satima vijence za poginule u Kninu odvojeno će položiti predstavnici obitelji poginulih pa nakon toga predsjednik Republike, premijer i predsjednik Sabora. Na stadionu "Dinara" održat će se središnji skup obilježavanja ove vojne operacije. Tu će govore održati predsjednik Republike, premijer i predsjednik Sabora, a uime branitelja okupljenima će se obratiti umirovljeni general Mladen Markač.
Svi prisutni na postavljenom videozidu moći će pratiti podizanje zastave na Kninskoj tvrđavi na kojoj će se čitati imena poginulih te povjesnica. Nije predviđen kolektivni odlazak prisutnih na tvrđavu. U Kninu neće biti predstavnika SDSS-a ni saborski zastupnik Milorad Pupovac koji je ustvrdio da je razlog to što je „zastao proces pomirenja”.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.