Datum objave: 01. Kolovoz 2022

PRVO MJESTO / Krešimir Ivančević i Nardo Prelević osvojili prvo mjestu u kajaku dvojcu na festivalu Zrmanja Adventures, na stazi od oko 20 km

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski licencirani internacionalni Fitness instruktor Krešimir Ivančević i njegov partner u kajaku dvojcu Nardo Prelević bili su prvi na sportskom festivalu "Zrmanja adventures". Nardo je također član Društvo sportske rekreacije "Feel the power". Prešli  su napornu stazu od 20 kilometara i postavili rekord. Sudjelovale su 34 ekipe.

Utrka je bila izrazito naporna . Veslali smo od Masleničkog do Obrovačkog mosta ukupno 20 kilometara. Uz zajedničke napore sa svojim partnerom Nardo Prelević postavili smo rekord od 2:01 ii tako zauzeli prvo mjesto.Još jednom smo pokazali kako Fitness program feel the Power 7 gradi tjelesne sposobnosti u svim segmentima sporta.U startu smo se odmah odvojili sa još jednim timom 200 m od ostatka natjecatelja. Pokazali smo veliku izdržljivost, taktičnost i po završetku jako veliku eksplozivnu snagu.”, kaže Ivančević.

Sponzori su im bili Dalmacija Agent , Mondos- montaža i dostava namještaja Šibenik Dean Bajalica, a posebno su zahvalili Marku Fržopu iz Top Sporta koji im je složio suplementaciju za tako napornu utrku s kvalitetnim energetskim izvorima.

 

 

Iz kategorije: Vijesti