Datum objave: 26. Srpanj 2022

NAJTUŽNIJA VIJEST / Preminula je mala Kiara Goršića koja je u SAD-u bila uključena u eksperimentalno liječenje zbog teškog tumora mozga

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Osmogodišnja Šibenčanka Kiara Goršić, koja se u SAD-u liječila od zloćudnog tumora na mozgu, preminula, kako su potvrdile osobe bliske njezinoj obitelji.

Udruga “Agenti dobrote – Šibenik” je objavila kako je “nebo postalo bogatije za još jednog anđela.” Dodali su: “Prekrasna naša djevojčice nikada te nećemo zaboraviti. Počivaj u miru Božjem, a roditeljima, seki i ostaloj obitelji iskrena sućut i da im dragi Bog da snage za dalje.”

Kiari Goršić je prošle godine dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu gradusa IV, koji je najagresivniji.

Bila prvo dijete iz Hrvatske koje se zbog tumora mozga liječila u SAD-u. Bila je uključena u eksperimentalno liječenje. Prije godinu dana oko njezinog slučaja ujedninila s cijela Hrvatska prikupljajući novac za njezino liječenje. Prikupljeno je 18 milijuna kuna. Kiara je s roditeljima krajem prošle godine otputovala na liječenje u University California u San Francisco Prognoze su isprva bile dobre, ali situacija se očito pogoršala.

Počivaj u miru hrabra, mala djevojčice.

 

Iz kategorije: Vijesti