Datum objave: 15. Srpanj 2022

NAKON "AFERE BORDEL" IMAMO I SEKSIZAM / Udruga Kučerosi u Murteru nagradila načelnika Turčinova titulom "najboljeg je...", a on je osobno došao preuzeti

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Afera bordel koju je otkrio portal Telegram obznanivši i potkrjepljujući dokazima da je aktualni načelnik Općine Murter – Kornati Toni Turčinov 2019. godina, za vrijeme promocije ponude otoka Murtera u Klagenfurtu, u Austriji potrošio oko 1 500 eura u bordelu plativši to službenom karticom, a kasnije navodno lažirao račune da to prikrije, u Murteru neke nije previše zabrinula. Štoviše, kako piše Telegram,Udruga Kučerosi sinoć je načelnika Turčinova javno nagradila priznanjem „numero uno”  koje se dodjeljuje, kako kažu, osobi „koja okrene najviše žena”. Uručio mu ga je poznati lokalni mesar Ivo Šikić Rogić koji se pohvalio da je on dugo nosio tu titulu. Načelnik Turčinov je priznanje osobno preuzeo došavši na to događanje sa štakama jer je operirao Ahilovu petu. Telegram je u posjedu snimke tog događanja .

Mizogina tradicija
Kako objašnjava čovjek koji je Telegramu ustupio snimku, ovaj mizogini događaj lokalna je tradicija. “Među tim ljudima koji su sinoć pljeskali načelniku bile su i osobe poznate kao ‘špije’. Oni seksualno uznemiravaju žene koje se kupaju same, tako da dođu goli i masturbiraju pred njima. Ili masturbiraju iz grmlja. Ali to je dio naše tradicije pa je očito prihvatljivo”, sarkastično komentira mještanin Murtera.
Prema tom degutantnom običaju, muškarci među sobom biraju najvećeg galeba i pritom oko vrata simbolično nose konop s ribarskom iglom za “uzeti nevinost”. Pritom strankinje s kojima spavaju boduju prema starosti i državljanstvu. Naš sugovornik dodaje kako, primjerice, Čehinje ne nose puno bodova jer su ti seksisti zaključili da “navodno rado daju”.
Zanimljivo je pritom primijetiti kako je načelnik nakon operacije Ahilove tetive veselo došao primiti svoju nagradu, ali je zato Telegramu prigovarao da mu kvarimo rehabilitaciju s upitima o njegovim malverzacijama u općini, piše Telegram.hr.
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3