Datum objave: 15. Srpanj 2022

Novica Ljubičić, direktor šibenskog „Zelenog grada” izabran za predsjednika Udruženja komunalnog gospodarstva Hrvatske gospodarske komore

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Novica Ljubičić direktor šibenskog javnog komunalnog poduzeća „Zeleni grad” izabran je za predsjednika Udruženja komunalnog gospodarstva Hrvatske gospodarske komore. Za njegovu zamjenicu izabrana je Nives Torbarina iz tvrtke „Kozala”. Novica Ljubičiće ujedno je izabran i za predsjednika Grupacije održavanja čistoće i gospodarenja komunalnim otpadom.

Za predsjednicu Grupacija održavanja groblja i pogrebničke djelatnosti izabrana je Nives Torbarina, Jelena Sekelj za predsjednicu Grupacija održavanja zelenih površina, a Dejan Lončarić izabran je za predsjednika Grupacija dimnjačara.

Na sjednici Udruženja komunalnog gospodarstva Hrvatske gospodarske komore istaknute su najvažnije smjernice za rad Udruženja, a to su izmjena zakona o javnoj nabavi te zakona o gospodarenju otpadom,a raspravljalo se i o nedostatak radne snage s kojim se suočavaju sve članice Udruženja.

Iz kategorije: Vijesti