Sidebar Menu

Datum objave: 29. Lipanj 2022

ZAVRŠENI RADOVI / Obnovljeni asfalt i instalacije u Triglavskoj ulici, stanari dobivaju 50 puta brži internet od sadašnjeg

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Završeni su radovi u Triglavskoj ulici, nasuprot sportske dvorane  u dužini od 150 metara pa je otvorena za promet.

Grad Šibenik je u suradnji s Hrvatskim telekomom izveo građevinske radove na cesti, odnosno tamponirao je i asfaltirao cestu u punom profilu ulice s novim poprečnim profilima samog kolnika kako bi se oborine učinkovitije skupljale u postojeću oborinsku kanalizaciju. Također, izvedeni su radovi i na izvedbi nove horizontalne signalizacije.

HT je položio  optički kabel kroz instalacijske cijevi kako bi se realiziralo priključenje korisnika na svjetlovodnu distribucijsku mrežu. Svi korisnici koji će koristiti usluge na optičkoj infrastrukturi imat će kvalitetan, neprekinuti pristup internetu od minimalno 100Mbit/s koji će im omogućiti nesmetani rad od kuće, praćenje škole na daljinu, korištenje usluga e-zdravstva, e-građanin i sl. Riječ je od 50 puta većoj brzini od one koja je trenutno dostupna stanarima u Triglavskoj ulici.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.