Datum objave: 21. Lipanj 2022

ROŠADA U ŽUPANIJI / Cecilija Tolo odlazi s mjesta pročelnice "županovog ureda", privremeno dolazi Agneza Filipović Grčić

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Cecilija Tolo, pročelnica Upravnog odjela za poslove župana, županijske skupštine i službeničke odnose odlazi od 1. srpnja na novo radno mjesto, na dužnost ravnateljice Doma za starije i nemoćne osobe Knin, a na tom mjestu u županijskoj upravi zamjenit će je Agneza Filipović Grčić, sadašnja v.d. pročelnica Upravnog odjela za opću upravu, imovinsko pravne i zajedničke poslove. zamjenit će se, za sada privremeno Agneza Filipović Grčić, sadašnja v.d. pročelnica koju je za to ovlastio župan do imenovanja pročelnika temeljem natječaja, obavjestila je danas medije Cecilija Tolo.

Bilo mi je zadovoljstvo upoznati nove osobe iz medija, zahvaljujem na interesu za rad i praćenje rada županijskih tijela, korektnosti i profesionalizmu, i naravno suradnji, za koju osobno smatram da je bila uspješna u zadanom i raspoloživom vremenu i dostupnosti informacija i podataka koje ste tražili, a mi raspolagali.Želim vam uspješnu suradnju s novom „privremenom pročelnicom“, na korist i dobrobit svih”, oprostila se od novinara koji upravo preko tog ureda dobivaju službene informacije, Cecilija Tolo.

Nju je na mjesto pročelnice Upravnog odjela za poslove župana, županijske skupštine i službeničke odnose doveo , kao svoju prvu suradnicu, župan Marko Jelić odmah kada je preuzeo tu dužnost.

Iz kategorije: Vijesti