Datum objave: 08. Lipanj 2022

20. GODINA RADA ZA ZAJEDNICU / Šibenske LUCE slave 20. rođendan, pridružite im se na svečanoj i humanitarnoj večeri na tvrđavi Barone

Stanko Ferić
Stanko Ferić

LC Luce  Šibenik slave u u petak, 10. lipnja 2022.u 20,30 sati na tvrđavi Barone 20. godišnjicu svog osnivanja. U programu će goste će zabavljati trio šibenskih glazbenika Nataša Cvitan (vokal), Mate Anić (klavir) i Siniša Jelovčić (gitara), bit će prikazana video prezentacija dosadašnjeg djelovanja kluba, a Luce će ponijeti mini modnu reviju haljina šibenske dizajnerice Đine Grbin. Bit će organizirana i humanitarna lutrija .Gost večeri je i perspektivni mladi violončelist Viktor Hodak.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica i lutrije kojoj je glavni zgoditak haljina s potpisom Sani Design by Đina Grbin bit će donirana za potrebe liječenja malene Šibenčanke Petre Kursan.

Cijena ulaznice s uključenom večerom je 250 kuna, a možete je kupiti kod članica kluba pozivom na broj 0913381605 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 09.lipnja 2022.god.

 

LC Luca je osnovan 2002 godine kao ženski klub. Uz ogromni entuzijazam tadašnjih osnivačica, klub je prerastao u prepoznatljivu humanitarnu udrugu. Danas, nakon 2o godine ustrajnog rada, uz brojne humanitarne i donatorske akcije i dalje djeluje na plemenitom cilju: pomaganju potrebitima. Teško je pobrojati sve humanitarne aktivnosti koje su članice kluba ostvarile od svoga osnivanja do danas, pa ćemo spomenuti samo neke: kupljen aparat za korekciju govora namijenjen djeci u Dječjem vrtiću „Jutro“; elektrostimulator Udruzi za oboljele od multiple skleroze; uredile i financirale dječje igralište na Šubićevcu; opremile prostoriju zaa poludnevni boravak djece s poremećajima u ponašanju pri CZSS; Gradskoj knjižnici "Juraj Šizgorić" donirale software za zvučnu karticu za računalo za slijepe i educirale osobe sa smetnjama vida za korištenje istog;, HNK Šibenik poklonile rampu za invalide; O.Š "Juraj Šižgorić ( u suradnji sa Lions klubom Šibenik) kupile digitalni logopedski set "Berlinger"; na dječjem igralištu na Meterizama kupile i postavile ljuljačku za djecu u invalidskim kolicima; dječjem odjelu šibenske bolnice darovale medicinski uređaj za ranu dijagnostiku kod djece Compat- 5(u suradnji LC Šibenik); rodilištu šibenske bolnice donirale ekg aparat te pomagale socijalno ugroženim obiteljima, stradalnicima u potresu u Petrinji i izbjeglicama iz Ukrajine i raznim drugim institucijama i pojedincima…..

Naslovna fotografija: Arhiva, proslava 15. rođendana šibenskog LC LUCE

Iz kategorije: Vijesti