Datum objave: 31. Svibanj 2022

STIŽE PRINOVA / NBA košarkaš, Šibenčanin Dario Šarić sa svojom dugogodišnjom djevojkom čeka bebu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Njegova dugogodišnja djevojka i ekonomistica Karla Pušeljić već je nekoliko mjeseci trudna što je obznanila na svojim društvenim mrežama. Par je vrlo samozatajan i s masom ne dijeli trenutke iz privatnog života, a tek su se nekoliko puta zajedno pojavili u javnosti pa ni ne čudi da sretne vijesti nije podijelio i naš sportaš, piše RTL.

Bilo je to 2018. godine na šibenskoj Tvrđavi Barone. Par je tada stigao u pratnji Darijeve obitelji na konferenciju za medije i pretpremijeru dokumentarnog filma ‘Uvik isti’ o njegovu životnom putu od rodnog Šibenika do karijere u NBA-u. Tjedan dana kasnije Karla ga je pratila i u Vukovaru na Film Festu te s publikom i njegovom obitelji pogledala film.

Uskoro slave desetu godišnjicu veze

Mladi sportaš i ekonomistica iz Zagreba u vezi su već devet godina, a mediji su jedno vrijeme pisali i kako je par nakratko prekinuo. Perspektivni košarkaš o svom ljubavnom životu rijetko je govorio u medijima, a iz objava na društvenim mrežama moglo se primijetiti da je vrlo vezan za brinetu koja je osvojila njegovo srce još mnogo prije nego je započeo inozemnu karijeru. To dokazuje i posljednja objava na njegovom profilu gdje se pohvalio kako božićne blagdane provodi s Karlom, a par je pozirao ispred okićenog bora.

Navodno su se upoznali u Vodicama 2012. godine gdje je prekrasna Zagrepčanka bila na ljetovanju. Zajedno su 2016. godine preselili u Philadelphiju, a samo godinu dana kasnije pisalo se kako je Karla spakirala stvari i vratila se roditeljima u Zagreb. No, uspjeli su izgladiti sve probleme i zajedničkim pojavljivanjima u javnosti demantirali sve napise u medijima, piše RTL.

Iz kategorije: Vijesti