Datum objave: 18. Svibanj 2022

POZIV PODUZETNICIMA / Sudjelujte na prvom Sajmu poduzetništva Šibensko - kninske županije u ABC -u

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Sajam poduzetništva Šibensko-kninske županije bit će održan prvi put u Šibeniku i to 24. svibnja u Adriatic Business Centru, u organizaciji Šibensko-kninske županije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije,

Sajam je otvorenog tipa i kao mjesto poslovnih susreta bit će sjajna prilika za informirati se o mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora iz različitih izvora te o uslugama koje nude poduzetničke potporne institucije”, kažu organizatori.

Poduzetnici će na njemu moći izravno komunicirati s predstavnicima ministarstava, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Šibensko-kninske županije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Europske investicijske banke, Hrvatske gospodarske komore komore Šibenik, Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Šibenik, Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Razvojno inovacijskog centra AluTech,  Javne ustanova Lokalna razvojna agencija Matica, Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, Podi Šibenik d.o.o. i Grada Drniša.

Iz kategorije: Vijesti