Sidebar Menu

Datum objave: 16. Svi 2022

ZA NOVI POČETAK GLINSKE KOŠARKE / Košarkaški klub „Glina” gostovao u Šibeniku i odigrao utakmicu s vršnjacima iz Škole košarke „Dražen Petrović”.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Košarkaški klub „Glina” iz Gline, grada koji je teško stradao u katastrofalnom potresu, pokrenuo je niz akcija za obnovu i novi početak glinske košarke nakon potresa. Krajem prošle godine organizirao je humanitarnu aukciju na kojoj su prikupljena sredstva kojima je po prvi put kupljena sportska oprema za glinsku djecu koja igraju košarku, a dio donacija iskorišten je za edukativne i promidžbene izlete te sportska druženja s košarkaškim vršnjaci u drugim hrvatskim gradovima. Ekipa KK „Glina”, uzrast U13, nakon gostovanja i Splitu posjetila je Šibenik, grad Dražena Petrovića. Glinski košarkaši odigrali su prijateljsku utakmicu s vršnjacima šibenske Škole košarke „Dražen Petrović”. Prije utakmice glinski su košarkaši razgledali Šibenik. Većini je to bila prva prilika da upoznaju grad svog idola i uzora Dražena Petrovića. Nakon toga odigrana je utakmica čiji je rezultat - novo sportsko prijateljstvo između djece koja iz potresom pogođenog Grada i njihovih šibenskih košarkaških vršnjaka.
Košarkaškom klubu „Glina” dragocjena je svaka pomoć u u obnovi košarke na teško stradalom glinskom području.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.