Datum objave: 11. Svibanj 2022

MALA LOŽA / Kreće ponovno zelena tržnica, upućen poziv OPG -ovim da na njoj prodaju svoje proizvode

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nakon dvije uspješne sezone, Zelena tržnica na Maloj loži nastavlja s radom i ove godine u razdoblju od 15. lipnja do 30. rujna 2022. godine. Tržnica će biti otvorena svakog dana osim nedjelje i praznika.

Grad Šibenik poziva sve zainteresirane OPG-ove i SOPG-ove s područja Šibensko–kninske županije da iskažu interes i na taj način pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda, ali i vraćanju tradicije prodaje lokalnog voća i povrća te ostalih prehrambenih proizvoda na nekadašnju kultnu pijacu.

Grad Šibenik osigurat će prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do prodajnih pultova na Maloj loži, kao i skladište za namirnice. Polazak s Banja predviđen je u razdoblju od 06:30 do 07:15 sati, a povratak u razdoblju od 11:00 do 11:30 sati. Pretovar namirnica moguće je izvršiti i u Logističkom centru Poljana (besplatno do 45 minuta).

Najam pultova je besplatan, a broj sudionika ograničen. U prijavi je, uz dokaz o registraciji OPG-a ili SOPG-a, potrebno navesti proizvode koje planirate prodavati te ako postoje fotografije, certifikati, etikete, nagrade i slično. Također, zainteresirani trebaju navesti ukoliko žele prodavati proizvode i u večernjim satima.

Zainteresirani prijavitelji, dodatne informacije i objašnjenja, u vezi predmetnog poziva, mogu zatražiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona 022/431-033.

Iz kategorije: Vijesti