Sidebar Menu

Datum objave: 10. Svi 2022

JOŠ JEDNO STRANAČKO IMENOVANJE / Paško Dželalija, pravnik Opće bolnice Šibenik imenovan ravnateljem državne Lučke uprave u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Paška Dželaliju, pravnika u Općoj bolnici Šibenik i tajnika Županijskog odbora HDZ -a  Upravo vijeće  državne Lučke uprave u Šibeniku imenovalo je novim ravnateljem te lučke  uprave nakon što je donedavni ravnatelj  Čedo Petrina preminuo.  Ništa neočekivano jer  se zna da je to uvijek bila funkcija na koju su se ravnatelji birali stranački putem,  kako u doba vladavine SDP -a  tako i u vrijeme kada  Vladu ima HDZ.  To se moglo i očekivati nakon što je sredinom travnja ove godine Vlada  i Paška Dželaliju razriješila dužnosti  člana Upravnog vijeća Lučke uprave Šibenik, na osobni zahtjev. Dželalija je novinarima tada kazao da su   razlozi za zahtjev za razrješenje osobne prirode. Sada je jasno i zašto.

Čeka se još samo da ga na toj dužnosti potvrdi hrvatska vlada.

Pred njim je odgovoran zadatak završetka projekta izgradnje pomorsko - putničkog terminala na gatu Vrulje.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.