Sidebar Menu

Datum objave: 14. Travanj 2022

VODOVOD I ODVODNJA / Vodovod i odvodnja uvela dostavu računa za potrošnju vode putem elektroničke pošte.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Trgovačko društvo Vodovod i odvodnja d.o.o., Šibenik, omogućilo je svim zainteresiranim korisnicima dostavu računa za potrošnju vode u PDF obliku putem elektroničke pošte. Potrošači vode koji žele mjesečne račune za potrošnju vode primati elektroničkom poštom trebaju ispuniti i potpisati obrazac te ga dostaviti e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poštom ili osobno na adresu Vodovod i odvodnja d.o.o., Kralja Zvonimira 50, 22000 Šibenik.
Račune primljene putem e-maila moguće je plaćati internet bankarstvom i m-bankingom bez
ispisa skeniranjem barcoda te osobno na svim mjestima gdje je moguće plaćanje uz predočenje ispisanog računa.
Ispunjavanjem zahtjeva za dostavu računa putem elektroničke pošte ukida se slanje papirnatih računa te se aktivira slanje računa elektroničkom poštom u PDF formatu.
Obrazac zahtjeva za dostavu i prihvat računa u elektroničkom obliku može se preuzeti na web stranici Vodovoda i odvodnje na linku  http://www.vodovodsib.hr/wp-content/uploads/2022/04/Zahtjev_rn_email.pdf

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.