Sidebar Menu

Datum objave: 12. Travanj 2022

GRADSKA UPRAVA VAS PITA / Recite kada želite da plove brodovi za Jadriju i Martinsku i natrag

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik poziva sve zainteresirane građane da se izjasne o redu plovidbe broda koji će voziti od Šibenika do Jadrije i od Šibenika do Martinske.

Objavljen je Prijedlog Javnog poziva za brodski prijevoz putnika kružnom brodskom linijom Mandalina – Šibenik – Martinska i brodskom linijom Šibenik – Jadrija, koje će prevoziti putnike od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.

Svoje prijedloge građani mogu poslati u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika od 11. travnja zaključno do 26. travnja 2022. godine.

Po završetku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Grad Šibenik će izraditi i objaviti na svojoj internetskoj stranici izvješće o savjetovanju s javnošću, zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. Anonimni, uvredljivi i irelevantni komentari neće se objaviti.

Više informacija o navedenom javnom savjetovanju nalazi se na web stranici Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.