Sidebar Menu

Datum objave: 25. Ožujak 2022

PREDAVANJE / Saznajte kako se u Šibeniku pomaže djeci s disleksijom i stvara pozitivno ozračje

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Cilj nam je da  Vam što vjernije pokažemo teškoće s kojima se djeca s teškoćama u učenju susreću i na koji način im pomažemo I stvaramo pozitivno ozračje. Smatramo da je ovo okosnica njihovog budućeg  školovanja i da moramo učiniti sve  kako ova djeca ne bi završila u neželjenim vrstama ponašanja i delikvenciji kao bijegu od svojih problema u učenju i socijalizaciji. Naša misija i želja je samo povećati šanse djeci da uspiju u svim sferama sadašnjeg i budućeg života, pružanjem podrške, osvještavanja vlastitih potencijala, emocija i potreba”, ističe Majda Ivanda, predsjednica te udruge.

Na predavanje su pozvani predstavnici županijske i gradske vlasti.

Kroz Udrugu “ Izvor ljubavi “ je do sada prošlo više od 300 djece i njihovih roditelja kojima je to što su u udruzi dobili značajno olakšalo savladavanje školskog gradiva i život općenito, a an tim aktivnostima bio je angažirano više od 70 volontera.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.