Datum objave: 15. Ožujak 2022

TZ GRADA ŠIBENIKA / Raspisan natječaj za direktora ili direktoricu, traje do kraja ovog tjedna

Diana Ferić
Diana Ferić

Raspisan je natječaj za direktora ili direktoricu Turističke zajednice Grada Šibenika, a možete ga naći na mrežnim stranicama te turističke zajednice. Rok za prijavu je 18. ožujka ožujka 2022.

Prema novom Zakonu o turističkim zajednicama koji je stupio na snaku u ovoj godini moraju biti raspisani natječaj za direktore turističkih zajednica na svim razinama – od lokalnih do HTZ -a.

Kandidati za direktora/direktoricu Turističke zajednice Grada Šibenika moraju ispunjavati opće uvjete Zakona o radu te uvjete propisane Pravilnikom o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u Turističkim zajednicama.

A uvjeti su:

- završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij,

- najmanje šest godina radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme iz točke 1. ovoga stavka, ili najmanje dvije godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu,

- znanje jednoga stranog jezika,

- znanje rada na osobnom računalu.

Kandidat mora ispunjavati uvjet položenog stručnog ispita za rad u turističkoj zajednici.

Kandidat za direktora/direktoricu koji ispunjava sve formalne uvjete natječaja, a nema položen stručni ispit dužan ga je položiti u roku od jedne godine od dana stupanja na rad.

Uz dokaze o ispunjavanju posebnih uvjeta, prilikom prijave na javni natječaj, kandidat prilaže svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada turističke zajednice.

Direktor/direktorica imenuje se na mandatno razdoblje od četiri godine.

Kompletan tekst natječaja možete pročitati OVDJE.

Na čelu šibenskog TZ-a od 2010. godine je Dino Karađole.

Iz kategorije: Vijesti