Datum objave: 02. Ožujak 2022

PROBLEM RIJEŠEN / Novac koji je bio u Sberbanci za liječenje male Kiare nije upitan

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbivanja oko Sberbanke neće utjecati na raspolaganje novcem koji su građani Hrvatske prikupili za liječenje male Kiare Goršić u SAD -u,a koji je položen u toj banci. Nakon apela koji je, u strahu da neće moći do tog novca, nedavno uputila Kiarina obitelj ocu Valentinu se osobno javio direktor te banke i to mu priopćio, kako je on danas objavio na svom Facebook profilu.

"Dragi svi prošli smo još jednu oluju koja je bila žestoka, hvala vam svima što ste ponovno stali na stranu Kiare, ohrabrivali ste nas i bili pozitivni govoreći da ćemo ponovno skupiti potrebne novce!! Nasreću sve je dobro završilo, zahvaljujem novoj upravi banke koja me je osobno kontaktirala donoseći sretne vijesti. Hvala i idemo dalje za našu Kiaru", napisao je na Facebook-u.

Malenoj Kiari prošlog ljeta dijagnosticiran iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu. Za njeno je liječenje prikupljeno više od 18 milijuna kuna, a već se gotovo dva mjeseca nalazi na liječenju u San Franciscu.

Iz HPB-a danas su priopćili kako je novac klijenata ponovno siguran, a uvjeti poslovanja su nepromijenjeni. Danas od 12 sati, kažu, banka će otvoriti poslovnice za sve klijente i nastavlja redovno poslovanje kao dio HPB Grupe.

 

Iz kategorije: Vijesti