Sidebar Menu

Datum objave: 23. Veljača 2022

KOŠARKA / "Šibenka" danas igra važnu utakmicu protiv "Furnira". Navijačima ulaznice daruje "Vinoplod"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska vinarija "Vinoplod" daruje navijačima besplatne ulaznice za današnju važnu utakmicu "Šibenke" i "Furnira". Utakmica počinje u 18 sati, a u dvoranu prema epidemiološkim mjerama može ući 200 gledatelja s COVID potvrdama. Za brze i snalažljive adresa za preuzimanje besplatnih ulaznica bio je "Vinoplodov" diskont.
Za "Šibenku" je utakmica protiv "Furnira" izuzetno važna i doslovno je ne smije izgubiti. Naime "Šibenka" i "Furnir" među četiri su kluba s istim brojem pobjeda u skupini za ispadanje iz prve lige. "Šibenka" je na 10. mjestu, a "Furnir na 11., međutim u prednosti je jer je odigrao utakmicu manje od "Šibenke".

Podrška navijača u ovoj za "Šibenku" biti ili ne biti utakmici mogla bi biti presudno važna. "Furnir" je dobra momčad koja u Šibenik nije došla izgubiti pa se očekuje velika borba za svaki koš. Gosti dolaze u Šibenik nošeni pobjedama protiv "Gorice" i "Borika" dok je "Šibenka" se želi iskupiti za nesretni poraza od "Alkara".

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.