Sidebar Menu

Datum objave: 18. Veljača 2022

DOBRA VIJEST / Tvornica vijaka u Kninu dobila sjajnu poslovnu priliku - EU "ubija" nelojalnu konkurenciju.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tvornica vijaka u Kninu koja posluje u okviru DIV GRUPA d.o.o. konačno će moći raditi punim kapacitetima i aktivirati sve svoje kapacitete zahvaljujući toku što je EU (konačno) donijela odluku o eliminaciji nelojalne konkurencije prije svega proizvođača iz Knine. Europska komisija odlučila je uvesti zaštitnu antidampig carinu od 86,5 posto na uvoz čeličnih proizvoda i spojnih elemenata u zemlje Europske unije,kako bi neutralizirala pogubni utjecaj nelojalne konkurencije koja je gušila i uništavala sve europske proizvođače pa tako i Tvornicu vijaka DIV GRUPA d.o.o. u Kninu.
Za kninsku tvornicu to je odlična vijest jer će konačno moći aktivirati sve svoje modernizirane kapacitete u koje je DIV GRUPA u posljednjih osam godina uložila više od 55 milijuna eura. Iz Knina najavljuju da će zahvaljujući odluci EU povećati broj zaposlenih, postići maksimalnu profitabilnost te prema prvim procjenama povećati izvoz s 30 na 60, a dugoročno i na više od 100 milijuna eura godišnje.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.